Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
71697
Τίτλος
Ανάπτυξη γεμίσεων σταθερών στο ψήσιμο, καθαρής ετικέτας, gluten free, βασισμένων σε τυριά / γαλακτοκομικά με ενσωμάτωση - εμπλουτισμό θρεπτικών μικροσυσταστικών / προβιοτικών
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
3 - 9 - 2020
Ημερομηνία Λήξης
2 - 2 - 2021
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΩΝ.