Κωδικός Προγράμματος | 71697 |
Τίτλος | Ανάπτυξη γεμίσεων σταθερών στο ψήσιμο, καθαρής ετικέτας, gluten free, βασισμένων σε τυριά / γαλακτοκομικά με ενσωμάτωση - εμπλουτισμό θρεπτικών μικροσυσταστικών / προβιοτικών |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 3 - 9 - 2020 |
Ημερομηνία Λήξης | 2 - 2 - 2021 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΩΝ. |