Project Code | 85076 |
Title | Αξιοποίηση σύγχρονων τεχνικών μεθόδων στον έλεγχο της πρώτης ύλης αμυλούχων καρπών και ο ρόλος του άμυλου στην παραγωγή τροφίμων με βελτιωμένα ποσοτικά και διατροφικά χαρακτηριστικά |
Project Funder: | Κράτος |
Financing Framework | ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ |
Status | Περάτωση |
Start date | 18 - 2 - 2011 |
End date | 17 - 10 - 2014 |
Partners: | 3 |
Institution Role: | Coactive |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
Scientific Collaborators | ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑ., ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ-ΕΣΚΙΤΖΗ ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΧΡΗ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΥΓΔΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΩΤ. |