Κωδικός Προγράμματος | 85076 |
Τίτλος | Αξιοποίηση σύγχρονων τεχνικών μεθόδων στον έλεγχο της πρώτης ύλης αμυλούχων καρπών και ο ρόλος του άμυλου στην παραγωγή τροφίμων με βελτιωμένα ποσοτικά και διατροφικά χαρακτηριστικά |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 18 - 2 - 2011 |
Ημερομηνία Λήξης | 17 - 10 - 2014 |
Συνέταιροι: | 3 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑ., ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ-ΕΣΚΙΤΖΗ ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΧΡΗ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΥΓΔΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΩΤ. |