Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
85076
Τίτλος
Αξιοποίηση σύγχρονων τεχνικών μεθόδων στον έλεγχο της πρώτης ύλης αμυλούχων καρπών και ο ρόλος του άμυλου στην παραγωγή τροφίμων με βελτιωμένα ποσοτικά και διατροφικά χαρακτηριστικά
Φορέας Χρηματοδότησης:
Κράτος
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
18 - 2 - 2011
Ημερομηνία Λήξης
17 - 10 - 2014
Συνέταιροι:
3
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑ., ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ-ΕΣΚΙΤΖΗ ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΧΡΗ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ., ΜΥΓΔΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΩΤ.