| Project Code | 88474 |
| Title | Αξιολόγηση της διατροφικής αξίας ομάδας κατεψυγμένων λαχανικών σε σύγκριση με τα αντίστοιχα νωπά προϊόντα |
| Project Funder: | Εταιρίες |
| Financing Framework | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
| Status | Λήξη Οικ. Αντ. |
| Start date | 30 - 5 - 2012 |
| End date | 29 - 5 - 2013 |
| Partners: | |
| Institution Role: | Contractor |
| Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
| Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
| Scientific Supervisor | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
| Scientific Collaborators | ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ. |