Κωδικός Προγράμματος | 88474 |
Τίτλος | Αξιολόγηση της διατροφικής αξίας ομάδας κατεψυγμένων λαχανικών σε σύγκριση με τα αντίστοιχα νωπά προϊόντα |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 30 - 5 - 2012 |
Ημερομηνία Λήξης | 29 - 5 - 2013 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΥ. |