You are here

Research Projects

Project Code
88969
Title
Βελτίωση της ποιότητας και της θρεπτικής αξίας των ελληνικών ποικιλιών τομάτας με χρήση της Γονιδιωματικής.
Project Funder:
Κράτος
Financing Framework
ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Status
Περάτωση
Start date
14 - 1 - 2013
End date
31 - 10 - 2015
Partners:
5
Institution Role:
Coordinator
Project's school
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ
Research Area
1. Υγεία – Τρόφιμα
Scientific Supervisor
ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ.
Scientific Collaborators
ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑ., ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝ., ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑ., ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜ., ΠΑΤΕΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΕΥΣ., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝ., ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩ., ΤΣΙΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΣΩΤ.