Project Code | 88969 |
Title | Βελτίωση της ποιότητας και της θρεπτικής αξίας των ελληνικών
ποικιλιών τομάτας με χρήση της Γονιδιωματικής. |
Project Funder: | Κράτος |
Financing Framework | ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ |
Status | Περάτωση |
Start date | 14 - 1 - 2013 |
End date | 31 - 10 - 2015 |
Partners: | 5 |
Institution Role: | Coordinator |
Project's school | ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ. |
Scientific Collaborators | ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑ., ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝ., ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑ., ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜ., ΠΑΤΕΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΕΥΣ., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝ., ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩ., ΤΣΙΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΣΩΤ. |