Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
88969
Τίτλος
Βελτίωση της ποιότητας και της θρεπτικής αξίας των ελληνικών ποικιλιών τομάτας με χρήση της Γονιδιωματικής.
Φορέας Χρηματοδότησης:
Κράτος
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
14 - 1 - 2013
Ημερομηνία Λήξης
31 - 10 - 2015
Συνέταιροι:
5
Ρόλος Ιδρύματος:
Συντονιστής
Τμήμα Έργου
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑ., ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝ., ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑ., ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜ., ΠΑΤΕΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΕΥΣ., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝ., ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩ., ΤΣΙΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΣΩΤ.