Project Code | 92658 |
Title | Οδηγός ορθής υγιεινής πρακτικής στην παραγωγική διαδικασία του προϊόντος ονομασίας προέλευσης "Κροκος Κοζάνης" |
Project Funder: | Εταιρίες |
Financing Framework | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Status | Λήξη Οικ. Αντ. |
Start date | 1 - 8 - 2015 |
End date | 30 - 4 - 2017 |
Partners: | |
Institution Role: | Contractor |
Project's school | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΤΣΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣ. |
Scientific Collaborators | ΟΡΔΟΥΔΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΑΝΤ. |