Κωδικός Προγράμματος | 92658 |
Τίτλος | Οδηγός ορθής υγιεινής πρακτικής στην παραγωγική διαδικασία του προϊόντος ονομασίας προέλευσης "Κροκος Κοζάνης" |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 8 - 2015 |
Ημερομηνία Λήξης | 30 - 4 - 2017 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΤΣΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΟΡΔΟΥΔΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΑΝΤ. |