Project Code | 95727 |
Title | Ανάπτυξη καινοτόμων αλεύρων, προζυμιών και αρτοσκευασμάτων με στόχο την πρόληψη χρόνιων ασθενειών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. |
Project Funder: | Κράτος |
Financing Framework | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020 |
Status | Λήξη Φυσ. Αντ. |
Start date | 28 - 6 - 2018 |
End date | 27 - 12 - 2022 |
Partners: | 3 |
Institution Role: | Coactive |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ. |
Scientific Collaborators | ΒΑΛΑΜΩΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛ., ΓΚΑΤΖΟΓΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΩΝ., ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝ., ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΑ., ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΝΑ., ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΑΛΗ ΓΕΩ., ΜΑΝΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΥ., ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ ΒΑΣ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΝΟΥΣΚΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΙΩΑ., ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΙ., ΠΑΠΑΜΑΡΤΖΙΒΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΗ., ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑ. |