Κωδικός Προγράμματος | 95727 |
Τίτλος | Ανάπτυξη καινοτόμων αλεύρων, προζυμιών και αρτοσκευασμάτων με στόχο την πρόληψη χρόνιων ασθενειών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020 |
Κατάσταση | Λήξη Φυσ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 28 - 6 - 2018 |
Ημερομηνία Λήξης | 27 - 12 - 2022 |
Συνέταιροι: | 3 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΑΛΑΜΩΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛ., ΓΚΑΤΖΟΓΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΩΝ., ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝ., ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΑ., ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΝΑ., ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΑΛΗ ΓΕΩ., ΜΑΝΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΥ., ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ ΒΑΣ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΝΟΥΣΚΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΙΩΑ., ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΙ., ΠΑΠΑΜΑΡΤΖΙΒΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΗ., ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑ. |