Project Code | 97363 |
Title | Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας, θεωρητικής και πρακτικής αποσταγματοποιίας & παραδοσιακών αποσταγμάτων και κατάρτισης στη γευσιγνωσία (ενότητες Α & Β) |
Project Funder: | Εταιρίες |
Financing Framework | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών - Δια Βίου Μάθησης |
Status | Λήξη Οικ. Αντ. |
Start date | 1 - 5 - 2018 |
End date | 31 - 12 - 2020 |
Partners: | |
Institution Role: | Contractor |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΗΡΑ. |
Scientific Collaborators | ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΒ., ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΓΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΙΧ., ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥ., ΚΟΓΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΗ., ΛΙΑΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜ., ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΔΟΥ ΦΑΝΗ ΘΩΜ., ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ., ΣΟΥΦΛΕΡΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ-ELODIE ΕΥΑ., ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ ΧΡΥ., ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑ. |