Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
97363
Τίτλος
Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας, θεωρητικής και πρακτικής αποσταγματοποιίας & παραδοσιακών αποσταγμάτων και κατάρτισης στη γευσιγνωσία (ενότητες Α & Β)
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών - Δια Βίου Μάθησης
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 5 - 2018
Ημερομηνία Λήξης
31 - 12 - 2020
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΗΡΑ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΒ., ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΓΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΙΧ., ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥ., ΚΟΓΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΗ., ΛΙΑΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜ., ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΔΟΥ ΦΑΝΗ ΘΩΜ., ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ., ΣΟΥΦΛΕΡΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ-ELODIE ΕΥΑ., ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ ΧΡΥ., ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑ.