You are here

Research Projects

Project Code
97921
Title
Τροποποίηση των δομικών και λειτουργικών ιδιοτήτων των πρωτεϊνών ορού γάλακτος με αιθανόλη: εφαρμογή τους σε γαλακτοκομικά προϊόντα
Project Funder:
Εταιρίες
Financing Framework
ΕΘΝΙΚΑ 2014-2020, ΕΛΙΔΕΚ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
Status
Λήξη Οικ. Αντ.
Start date
21 - 1 - 2020
End date
20 - 1 - 2024
Partners:
Institution Role:
Coordinator
Project's school
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Research Area
1. Υγεία – Τρόφιμα
Scientific Supervisor
ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ.
Scientific Collaborators
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜ., ΔΟΥΜΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΠΥ., ΚΥΡΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΛΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΑΘΑ., ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ., ΣΕΝΤΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓ., ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΝ., ΤΕΝΤΖΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΜΜ., ΤΣΑΚΟΥΜΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΑ., ΧΑΡΙΤΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΒΑΓ., ΧΑΤΖΗΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΗΜ.