Project Code | 97921 |
Title | Τροποποίηση των δομικών και λειτουργικών ιδιοτήτων των πρωτεϊνών ορού γάλακτος με αιθανόλη: εφαρμογή τους σε γαλακτοκομικά προϊόντα |
Project Funder: | Εταιρίες |
Financing Framework | ΕΘΝΙΚΑ 2014-2020, ΕΛΙΔΕΚ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΑΕΙ
ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ |
Status | Λήξη Οικ. Αντ. |
Start date | 21 - 1 - 2020 |
End date | 20 - 1 - 2024 |
Partners: | |
Institution Role: | Coordinator |
Project's school | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Research Area | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Scientific Supervisor | ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ. |
Scientific Collaborators | ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜ., ΔΟΥΜΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΠΥ., ΚΥΡΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΛΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΑΘΑ., ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ., ΣΕΝΤΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓ., ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΝ., ΤΕΝΤΖΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΜΜ., ΤΣΑΚΟΥΜΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΑ., ΧΑΡΙΤΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΒΑΓ., ΧΑΤΖΗΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΗΜ. |