Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
97921
Τίτλος
Τροποποίηση των δομικών και λειτουργικών ιδιοτήτων των πρωτεϊνών ορού γάλακτος με αιθανόλη: εφαρμογή τους σε γαλακτοκομικά προϊόντα
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΘΝΙΚΑ 2014-2020, ΕΛΙΔΕΚ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
21 - 1 - 2020
Ημερομηνία Λήξης
20 - 1 - 2024
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Συντονιστής
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜ., ΔΟΥΜΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΠΥ., ΚΥΡΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΛΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΑΘΑ., ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ., ΣΕΝΤΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓ., ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΝ., ΤΕΝΤΖΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΜΜ., ΤΣΑΚΟΥΜΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΑ., ΧΑΡΙΤΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΒΑΓ., ΧΑΤΖΗΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΗΜ.