Κωδικός Προγράμματος | 97921 |
Τίτλος | Τροποποίηση των δομικών και λειτουργικών ιδιοτήτων των πρωτεϊνών ορού γάλακτος με αιθανόλη: εφαρμογή τους σε γαλακτοκομικά προϊόντα |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΘΝΙΚΑ 2014-2020, ΕΛΙΔΕΚ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΑΕΙ
ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 21 - 1 - 2020 |
Ημερομηνία Λήξης | 20 - 1 - 2024 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συντονιστής |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜ., ΔΟΥΜΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΠΥ., ΚΥΡΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΛΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΑΘΑ., ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ., ΣΕΝΤΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓ., ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΝ., ΤΕΝΤΖΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΜΜ., ΤΣΑΚΟΥΜΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΑ., ΧΑΡΙΤΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΒΑΓ., ΧΑΤΖΗΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΗΜ. |