You are here

Research Projects

Project Code
98739
Title
Βελτιστοποίηση τεχνολειτουργικών χαρακτηριστικών και βιολειτουργικών ιδιοτήτων γαλακτοκομικού προϊόντος με ενσωμάτωση βακτηριακής κυτταρίνης από απόβλητα κατανάλωσης καφέ
Project Funder:
Οργανισμοί
Financing Framework
ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020
Status
Λήξη Φυσ. Αντ.
Start date
29 - 10 - 2020
End date
28 - 10 - 2023
Partners:
4
Institution Role:
Coordinator
Project's school
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Research Area
1. Υγεία – Τρόφιμα
Scientific Supervisor
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ.
Scientific Collaborators
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜ., ΓΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΙΧ., ΔΟΥΜΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΠΥ., ΚΥΡΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΛΟΥΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤ., ΜΕΝΕΞΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΣΟΛΩΜΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΥΡ., ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΝ., ΤΣΑΦΡΑΚΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩ., ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑ.