Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
98739
Τίτλος
Βελτιστοποίηση τεχνολειτουργικών χαρακτηριστικών και βιολειτουργικών ιδιοτήτων γαλακτοκομικού προϊόντος με ενσωμάτωση βακτηριακής κυτταρίνης από απόβλητα κατανάλωσης καφέ
Φορέας Χρηματοδότησης:
Οργανισμοί
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020
Κατάσταση
Λήξη Φυσ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
29 - 10 - 2020
Ημερομηνία Λήξης
28 - 10 - 2023
Συνέταιροι:
4
Ρόλος Ιδρύματος:
Συντονιστής
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜ., ΓΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΙΧ., ΔΟΥΜΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΠΥ., ΚΥΡΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΛΟΥΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤ., ΜΕΝΕΞΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΣΟΛΩΜΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΥΡ., ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΝ., ΤΣΑΦΡΑΚΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩ., ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑ.