Κωδικός Προγράμματος | 98739 |
Τίτλος | Βελτιστοποίηση τεχνολειτουργικών χαρακτηριστικών και βιολειτουργικών ιδιοτήτων γαλακτοκομικού προϊόντος με ενσωμάτωση βακτηριακής κυτταρίνης από απόβλητα κατανάλωσης καφέ |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Οργανισμοί |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020 |
Κατάσταση | Λήξη Φυσ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 29 - 10 - 2020 |
Ημερομηνία Λήξης | 28 - 10 - 2023 |
Συνέταιροι: | 4 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συντονιστής |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜ., ΓΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΙΧ., ΔΟΥΜΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΠΥ., ΚΥΡΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΛΟΥΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤ., ΜΕΝΕΞΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΣΟΛΩΜΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΥΡ., ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΝ., ΤΣΑΦΡΑΚΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩ., ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑ. |