Aller au contenu principal
Structure Qualité
Université Aristote de Thessaloniki
Identifiant
Vous êtes ici
Accueil
»
e-Curriculum Vitae
Curriculum Vitae
Expand
|
Collapse
Thomas Moschakis
Assistant Professor, School of Agriculture
Personal Information
2310991680
2310991680
tmoschak@agro.auth.gr
http://food-science.agro.auth.gr/GR/staff/DEP/Moschakis-CV-short-gr.html
Scopus ID
8290868600
Google Scholar ID
https://scholar.google.com/citations?user=JLSMAAsAAAAJ&hl=en&authuser=1
Researcher ID
A-7509-2012 & A-7841-2008
OrcID ID
0000-0003-1401-1352
Γνωστικό Αντικείμενο
:
Τεχνολογία Γάλακτος και Προϊόντων του
Επιστημονική Ειδίκευση
:
Επιστήμη ζωής
Επεξεργασία τροφίμων
Education
Προπτυχιακές Σπουδές
1998
Πτυχίο
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Greece
Μεταπτυχιακές Σπουδές
2002
MSc
School of Food Science and Nutrition
University of Leeds
Great Britain
Food Processing
Διδακτορικό Δίπλωμα
2006
PhD
School of Food Science and Nutrition
University of Leeds
Great Britain
Course Work
Courses of Winter semester of 2018–19 academic year
TMĪMA GEŌPONIAS
213Υ
DAIRY TECHNOLOGY
509Υ
DAIRY TECHNOLOGY
512Υ
DAIRY MICROBIOLOGY
516Υ
TEHNOLOGY OF DAIRY PRODUCTS
535Υ
PHYSICAL CHEMISTRY OF FOOD
543Υ
FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Ν319Ε
DAIRY SCIENCE
Ν423Ε
MILK PRODUCTS TECHNOLOGY
Courses of Spring semester of 2018–19 academic year
TMĪMA GEŌPONIAS
213Υ
DAIRY TECHNOLOGY
509Υ
DAIRY TECHNOLOGY
512Υ
DAIRY MICROBIOLOGY
516Υ
TEHNOLOGY OF DAIRY PRODUCTS
535Υ
PHYSICAL CHEMISTRY OF FOOD
543Υ
FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Ν012Υ
PRINCIPLES OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Ν310Υ
PHYSICAL CHEMISTRY OF FOODS
Ν316Ε
DAIRY TECHNOLOGY
METAPTYCΗIAKO TMĪMATOS GEŌPONIAS
ΤΧΝ702
Advanced Physical Chemistry of Food Systems
ΤΧΝ704
New Product and Process Development
ΤΧΝ706
Instrumental Analysis of Foods
ΤΧΝ709
Special topics
ΤΧΝ800
Research approach of thesis project
Theses Supervised
Student Theses within AUTh
In progress
Basdeki Alexandra-Maria. Φυσικοχημικές ιδιότητες μητρικού γάλακτος.
Prodromidis Prodromos. Αξιοποίηση παραπροϊόντων κρεμμυδιού και ενσωμάτωσή τους σε γαλακτοκομικά προϊόντα.
Andreadis Marios. Παρασκευή και χρήση σωματιδίων πρωτεϊνών γάλακτος για την παρασκευή καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων.
Delepoglou Anestis. Βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας των Ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.
Manolopoulou Ifigeneia. Παραγωγή μικροσωματιδίων πρωτεϊνών γάλακτος για χρήση σε γαλακτοκομικά προϊόντα.
Maras Athanasios. Χρήση σύμπλοκων και συσσωρευμάτων για παραγωγή καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων.
Boura Anastasia. Επίδραση της φυλής και εποχικότητας στη σύσταση και λειτουργικές ιδιότητες των πρωτεϊνών πρόβειου γάλακτος.
2018–2019
Tzachrista Athanasia. ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΜΜΕΟΣ
Vlachostergiou Charikleia. ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΜΜΕΟΣ
Nikolaidis Athanasios. Effect of whey protein denaturation on the physicochemical properties of whey-based products.
Meleneklis Georgios. Παραδοσιακό γιαούρτι από πρόβειο γάλα με χαμηλά λιπαρά
2017–2018
Zacharakis Emmanouil. Μικροβιολογική εξέταση νωπού γάλακτος του Αγροκτήματος ΑΠΘ κατά τη χρονική περίοδο 2015-2016
Andreadis Marios. Επίδραση της αιθανόλης στη μετουσίωση των πρωτεϊνών ορού γάλακτος και στο σχηματισμό πηκτών.
Xylopinaka Chrysanthi. Καταμέτρηση πληθυσμού ζωντανών κυττάρων γαλακτικών βακτηρίων ελληνικών γιαουρτιών του εμπορίου έως την ημερομηνία λήξης τους.
2016–2017
Boukou Vasiliki. Επίδραση φυσικοχημικών παραμέτρων στην κινητικότητα της Σαλμονέλλας και στην προτίμηση φάσης σε διφασικό w/w-γαλάκτωμα.
Papastathis Stylianos. Πτυχιακή διατριβή
Minas Antonios. Μετουσίωση των πρωτεϊνών του ορού με αιθυλική αλκοόλη για την παραγωγή τυριών τυρογάλακτος.
Prifti Alexandra. Μετουσίωση των πρωτεϊνών του ορού με αιθυλική αλκοόλη για την παραγωγή τυριών τυρογάλακτος.
Siafakas Grigorios. Μετουσίωση των πρωτεϊνών του ορού με αιθυλική αλκοόλη για την παραγωγή τυριών τυρογάλακτος.
Koutsos Georgios. Πτυχιακή διατριβή
Baradaki Zinovia. Πτυχιακή διατριβή
2015–2016
Papadopoulou Ourania. Πτυχιακή διατριβή
Kotrotsou Stefania. Πτυχιακή διατριβή
Ketigenidis Dimosthenis. Πτυχιακή διατριβή
Tsaloumi Sofia. Πτυχιακή διατριβή
Papanikolaou Pavlos. Πτυχιακή διατριβή
Misiou Ourania. Πτυχιακή διατριβή
Maras Athanasios. Πτυχιακή διατριβή
Soultogianni Chrysi. Πτυχιακή διατριβή
2014–2015
Filippou Dimitrios. Πτυχιακή διατριβή
Kontonikola Anna. Πτυχιακή διατριβή
Chantzos Nikolaos. ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΡΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΖΕΪΝΙΚΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΩΣ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ.
Giannakou Ioannis. Πτυχιακή διατριβή
2013–2014
Delfaki Andromachi-Maria. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝaCl ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΥΡΙΩΝ
Dergiade Ismini. ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΦΥΤΟΣΤΕΡΟΛΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ.
Vassos Alexandros. Πτυχιακή διατριβή
Nikas Dimitrios. Πτυχιακή διατριβή
Michalitsi Elisavet. Πτυχιακή διατριβή
Gianniotis Georgios. Πτυχιακή διατριβή
Papavasileiou Vasiliki. Πτυχιακή διατριβή
Papastergiou Ioannis. Πτυχιακή διατριβή
Papadopoulos Athanasios. Διπλωματική εργασία
Soniadis Alexandros. Πτυχιακή διατριβή
Plati Foteini. Πτυχιακή διατριβή
2012–2013
Avramidis Stavros. ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
Ntontsenko Katerina. Διπλωματική εργασία
Papapostolou Maria. Διπλωματική εργασία
Petrou Eleni. Διπλωματική εργασία
Saviolakis Georgios Panagiotis. Διπλωματική εργασία
Balla Zinovia. Διπλωματική εργασία
Basdeki Alexandra Maria. Διπλωματική εργασία
Kampouropoulou Styliani. Διπλωματική εργασία
Mamalougkas Ioannis. Διπλωματική εργασία
Zachou Stavroula. Διπλωματική εργασία
2011–2012
Vasileiadis Vasileios. Διπλωματική εργασία
Adamopoulou Anna. Διπλωματική εργασία
Kolovou Maria-Anna. Διπλωματική εργασία
Kesidou Varvara. Διπλωματική εργασία
Moditsi Magdalini. ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Liakou Aglaia. Διπλωματική εργασία
Tzoumeleka Eleftheria. Διπλωματική εργασία
Sarris Georgios. Διπλωματική εργασία
Tzika Paraskevi. Διπλωματική εργασία
Tzegka Archontoula. Διπλωματική εργασία
Nikolaidou Pelagia. Διπλωματική εργασία
Sofras Spyros-Panagiotis. Διπλωματική εργασία
Fragkoudi Theopoula. Διπλωματική εργασία
2010–2011
Georganta Giannoula. Διπλωματική εργασία
Chatzimichail Despoina. Διπλωματική εργασία
Michailidou Efthymia. Διπλωματική εργασία
Konstantopoulou Eirini. Διπλωματική εργασία
Dergiade Ismini. Διπλωματική εργασία
Vassos Konstantinos. Διπλωματική εργασία
Administrative Work
Τμήματος
#
Από
Έως
Θέση Όργανο / Επιτροπή
1
2011
2015
Member, Γενική Συνέλευση και Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης του Τμήματος Γεωπονίας
Research Projects
Coordinator
2017–2018
Αναλύσεις γάλακτος και προϊόντων του
2017–2018
Οργανοληπτικός έλεγχος γαλακτοκομικών προϊόντων
2016–2017
Πειραματική Έρευνα για την ανάπτυξη προϊόντων με βάση το γάλα που περιέχουν ελαιόλαδο
2016–2018
Επιστημονική υποστήριξη σε θέματα Βιομηχανικής και Διανοητικής Ιδιοκτησίας
2015–2016
Αναλύσεις γάλακτος και προϊόντων του
2014–2018
Σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής τυροκομίας
2013–2014
Αναλύσεις γάλακτος και των προϊόντων του.
2013–2014
ΔΡΑΣΗ Α:Ενίσχυση νέων ερευνητών στη βαθμίδα του λέκτορα: Σταθεροποίηση γαλακτωμάτων απο νανοσωματίδια πολυσακχαριτών στα τρόφιμα (Εφαρμογή σε προϊόντα γάλακτος)
2012–2012
Αναλύσεις γάλακτος και των προϊόντων του
2010–2010
Αναλύσεις γάλακτος και των προϊόντων του
2010–2010
Αναλύσεις αυγών
Participant
2016–2017
Χαρακτηρισμός και σταθερότητα γαλακτωμάτων εκχυλίσματος βρώμης με φυσικούς γαλακτοματοποιητές και σταθεροποιητές.
2013–2015
Λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα κρέατος υψηλής προστιθέμενης αξίας, ζυμούμενα ή εμπλουτισμένα με νέους προβιοτικούς μικροοργανισμούς απομονωμένους από παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα
1998–2017
Πληρωμή μέλους ΔΕΠ (ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ)
Publications
No results were found.
Mis à jour: 2018-11-06