Skip to main content
Quality Assurance Unit (MODIP)
Aristotle University of Thessaloniki
Login
Home Page
AUTH
Quality Assurance
Quality Management System
You are here
Home
»
Report CV
Curriculum Vitae
Expand
|
Collapse
Ioannis Amvrosiadis
Professor, School of Veterinary Sciences
Personal Information
2310999814
ambros@vet.auth.gr
Scopus IDs
14032925100
,
7801467312
,
14821834000
Γνωστικό Αντικείμενο
:
Τεχνολογία Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης
Επιστημονική Ειδίκευση
:
Επεξεργασία τροφίμων
Κτηνιατρική
Υγεία και πρόνοια
Education
Προπτυχιακές Σπουδές
1976
Πτυχίο
Κτηνιατρική Σχολή
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Greece
Μεταπτυχιακές Σπουδές
--------------
Διδακτορικό Δίπλωμα
1981
ΔΔ (Doktor der Veterinaermedizin)
Κτηνιατρική Σχολή (Fachbereich Veterinaermedizin)
Ελευθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου(Freie Universitaet Berlin)
Germany
Course Work
Courses of Winter semester of 2018–19 academic year
TMĪMA KTĪNIATRIKĪS
9.2.0
Food Quality and Food Safety Assurance Systems
9.4.2
Animal Origin
Courses of Spring semester of 2018–19 academic year
TMĪMA KTĪNIATRIKĪS
6.6.01
Technology of Foods of Animal Origin Practise
6.6.02
Technology of Foods of Animal Origin Theory
Theses Supervised
Student Theses within AUTh
No results were found.
Administrative Work
Τμήματος
#
Από
Έως
Θέση Όργανο / Επιτροπή
5
2012
2013
Member, Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.
2
2010
2013
Director, Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζ.Π. Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.
3
2010
2013
Member, ΣυντονιστικήΕπιτροπή Μ.Π.Σ. Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.
4
2010
2013
Head, Επιτροπή για εξωτερική χρηματοδότητση Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.
6
2010
2013
Member, Διοικητικό Συμβούλιο Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ
7
2001
2002
Member, Επιτροπή διοικητικής παραλαβής σε χρήση της νέας πτέρυγας της Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.
1
2000
2013
Director, Εργαστήριο Τεχνολογιας Τροφίμων Ζ.Π. 4ου Τομέα Κτηνιατρικης του Α.Π.Θ.
Ιδρύματος
#
Από
Έως
Θέση Όργανο / Επιτροπή
3
2006
2008
Member, Επιτροπή προγραμματισμού και επίβλεψης εργασιών ανακαίνησης της Π.Φ.Λ. του Α.Π.Θ
1
2005
2011
Head, Επιτροπή σύνταξης ειδικών όρων του διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων της Π.Φ.Λ. του Α.Π.Θ.
2
2005
2011
Head, Επιτροπή διενέργειας διαγωνισμού για ανάδειξη προμηθευτών τροφίμων στην Π.Φ.Λ. του Α.Π.Θ.
5
2004
2006
Member, Επιτροπή ποιοτικού ελέγχου τροφίμων Ζ.Π. στη Π.Φ.Λ. του Α.Π.Θ.
4
2004
2005
Member, Επιτροπή σύνταξης προγράμματος φοιτητικού συσσιτίου της Π.Φ.Λ. του Α.Π.Θ.
Άλλο
#
Από
Έως
Θέση Περιγραφή
1
2010
2013
Μέλος της ομάδας, Ομαδα εργασίας του ΕΦΕΤ για την αναθεώρηση των άρθρων 89-91 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών
Research Projects
2007–2008
Ανάπτυξη και εγκατάσταση του ΕΝ ISO 22000.
2006–2006
Αλλαντικά με ελαιόλαδο
2001–2001
Εκπαίδευση στο σύστημα HACCP
1995–
Χρησιμοποίηση πρωτεϊνών σόγιας για την παραγωγή κρεατοκατασκευασμάτων και υποκατάστατων αυτών
Publications
2015
Without Type
Αμβροσιάδης Ιωάννης
(2015)
.
Γενικές Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας των Τροφίμων Ζ.Π
.
Thessaloniki, Greece
.
Aristotle University of Thessaloniki
.
2011
Journal Article
Chatsisvili N. T
,
Amvrosiadis I
,
Kiosseoglou V
(2011)
.
“Physicochemical properties of a dressing-type o/w emulsion as influenced by orange pulp fiber incorporation”
.
LWT-Food Science and Technology
.
LWT - Food Science and Technology
.
vol.46 p.335-340
.
2005
Journal Article
Τζίκας Ζ
,
Αμβροσιάδης Ι
(2005)
.
Η τρανσγλουταμινάση και η εφαρμογή της στην τεχνολογία τροφίμων
.
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας
.
vol.56 no.4 p.311-324
.
Updated: 2018-10-07