Ηλεκτρονική Διάθεση Μαθήματος
Περιεχόμενο Μαθήματος
3 ώρες Δειγματοληψία πρώτων υλών ζωοτροφών. Χημική ανάλυση ζωοτροφών κατά Weende
3 ώρες Χημική ανάλυση και προσδιορισμός περιεκτικότητας ζωοτροφών σε υγρασία και ξηρή ουσία
3 ώρες Χημική ανάλυση και προσδιορισμός περιεκτικότητας ζωοτροφών σε ανόργανες ουσίες
3 ώρες Χημική ανάλυση και προσδιορισμός περιεκτικότητας ζωοτροφών σε ολικές λιπαρές ουσίες
3 ώρες Χημική ανάλυση και προσδιορισμός περιεκτικότητας ζωοτροφών σε ολικές αζωτούχες ουσίες
3 ώρες Χημική ανάλυση και προσδιορισμός περιεκτικότητας ζωοτροφών σε ολικές κυτταρίνες
3 ώρες Μέτρηση ενεργειακού περιεχομένου των ζωοτροφών και βασικού μεταβολισμού ζωικών οργανισμών
3 ώρες Μέθοδοι εκτίμησης της πεπτικότητας (In vivo & in vitro)
3 ώρες Εκτίμηση της οξείδωσης των λιπαρών ουσιών των ζωοτροφών
3 ώρες Χημική ανάλυση και προσδιορισμός περιεκτικότητας ζωοτροφών σε λιπαρά οξέα
Λέξεις Κλειδιά
Διατροφή, Πεπτικότητα, Πρόσθετες ύλες ζωοτροφών, Χημική σύσταση, Θρεπτικά συστατικά