Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Είσοδος
Αρχή
Το ΑΠΘ
Πολιτική Ποιότητας
Πιστοποίηση
Διασφάλιση Ποιότητας
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Είστε εδώ
Αρχή
»
Αναφορά Βιογραφικών
Βιογραφικό Σημείωμα
Ανάπτυξη
|
Σύμπτυξη
Χαρισία Βλάχου
Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
Προσωπικά Στοιχεία
2310996840
2310996842
harig@econ.auth.gr
Εκπαίδευση
Προπτυχιακές Σπουδές
1998
Πτυχίο
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΑΠΘ
Ελλάδα
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Μεταπτυχιακές Σπουδές
2001
MSc
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΑΠΘ
Ελλάδα
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
2011
MSc
Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ελλάδα
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ
Διδακτορικό Δίπλωμα
2015
PhD
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΑΠΘ
Ελλάδα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Διδακτικό Έργο
Μαθήματα Χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2024–25
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
12ΕΕ09
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μαθήματα Εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2024–25
ΔτΠΜΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Μ30
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ
Επίβλεψη Εργασιών
Εργασίες Φοιτητών εντός ΑΠΘ
Σε εξέλιξη
Μεταπτυχιακό
ΑΘλητικός Τουρισμός: η περίπτωση της Μαρίνας Κρήνης
2023–2024
Μεταπτυχιακό
Προοπτικές Ανάπτυξης ΠΕ Θεσσαλονίκης ως Gluten Free Τουριστικού Προορισμού
Αθλητικός Τουρισμός: Η περίπτωση της Μαρίνας Κρήνης
2022–2023
Μεταπτυχιακό
Διερεύνηση της Περιφέρειας Κρήτης ως προορισμού για την επιλογή και εγκατάσταση ψηφιακών νομάδων.
Εμπειρική διερεύνηση της σχέσης των εκπομπών μαγειρικής και γαστρονομικού τουρισμού.
Διερεύνηση του street food στην Ελλάδα ως εργαλείου ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού
2020–2021
Μεταπτυχιακό
Το τουριστικό επιχειρηματικό οικοσύστημα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Σύνδεση Τουρισμού και Αγροδιατροφής στην ΠΕ Καβάλας: η ετοιμότητα των ξενοδοχείων να εντάξουν τοπικά προϊόντα αγροδιατροφής στο μενού τους.
2019–2020
Μεταπτυχιακό
Τα Food Films ως εργαλείο προβολής της γαστρονομικής ταυτότητας ενός τόπου
Εμπειρική διερεύνηση της σχέσης των εισερχόμενων φοιτητών Erasmus με την ελληνική γαστρονομία.
Οι γαστρονομικοί περίπατοι στην Ελλάδα: Διερεύνηση των παραγόντων ανάδειξης της τοπικής γαστρονομίας.
Ερευνητικά Έργα
Συμμετοχή
2022–2024
Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού ΑΠΘ
2018–2025
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη"
2018–2024
Κάλυψη λειτουργικών αναγκών του ΑΠΘ κατ’ εφαρμογή του ν.4386/2016
2016–2024
Αμοιβές Μελών ΔΕΠ (ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ)
2008–2010
Η εκτίμηση της επίδρασης των πολιτικών Αγροτικής Ανάπτυξης - LEADER
2005–2007
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΙΙ (Φύλο): Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στην ελληνική ύπαιθρο: θέση, πολιτικές προοπτικές
1997–1998
Μελέτη ανάπτυξης αγροτικού τουρισμού στον ορεινό όγκο Ελικώνα Ν. Βοιωτίας
1993–2006
Οργάνωση και λειτουργία βιβλιοθήκης του τμήματος Γεωπονίας
Δημοσιεύσεις
(2021)
Άρθρο σε Περιοδικό
Vlachou Charisia
,
Iakovidou Olga
,
Sergaki Panagiota
,
Menexes Georgios
(2021)
.
The Entrepreneurial Environment in Greek Rural Areas: The Entrepreneur’s Viewpoint
.
Sustainability
.
τόμ.13 αρ.4 σ.1719
.
Ενημερώθηκε: 2024-09-17