Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Είσοδος
Αρχή
Το ΑΠΘ
Πολιτική Ποιότητας
Πιστοποίηση
Διασφάλιση Ποιότητας
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Είστε εδώ
Αρχή
»
Αναφορά Βιογραφικών
Βιογραφικό Σημείωμα
Ανάπτυξη
|
Σύμπτυξη
Κωνσταντίνος Βαμβακάς
Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό, Τμήμα Γεωπονίας
Προσωπικά Στοιχεία
2310991667
vamvakak@agro.auth.gr
Scopus ID
6503860245
Γνωστικό Αντικείμενο
:
ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ- ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ(ΕΕΔΙΠ)
Επιστημονική Ειδίκευση
:
Βιολογία και βιοχημεία
Επεξεργασία τροφίμων
Γεωπονία και Κτηνιατρική
Εκπαίδευση
Προπτυχιακές Σπουδές
1981
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ΓΕΩΠΟΝΟΔΑΣΟΛΟΓΙΚΗ
ΑΠΘ
Ελλάδα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Μεταπτυχιακές Σπουδές
1996
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ -ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ/ ΓΕΩΠΟΝΟΔΑΣΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΑΠΘ
Ελλάδα
ΓΑΛΑ
Διδακτικό Έργο
Μαθήματα Χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2018–19
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ν315Υ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ
Ν319Ε
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Μαθήματα Εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2018–19
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ν308Υ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ
Ν316Ε
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Επίβλεψη Εργασιών
Εργασίες Φοιτητών εντός ΑΠΘ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Δημοσιεύσεις
2004
Άρθρο σε Περιοδικό
Volikakis P
,
Biliaderis Costas
,
Vamvakas Konstantinos
,
Zerfyridis Grigorios
(2004)
.
Effects of a commercial oat-β-glucan concentrate on the chemical, physicochemical and sensory attributes of a low-fat white-brined cheese product
.
Food Research International
.
τόμ.37 σ.83-94
.
Ενημερώθηκε: 2018-09-28