Κωδικός Προγράμματος | 40252 |
Τίτλος | Αξιολόγηση του κινδύνου λιστερίωσης που σχετίζεται με την κατανάλωση μη συσκευασμένων έτοιμων -προς- κατανάλωση θερμικά επεξεργασμένων προιόντων κρέατος μετά τον χειρισμό τους σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα. |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΛΟΙΠΑ ΕΘΝΙΚΑ |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 8 - 12 - 2016 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 12 - 2021 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες |