| Κωδικός Προγράμματος | 4586 |
| Τίτλος | Enhancement of quality of food and related systems by control of molecular mobility |
| Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
| Πλαίσιο Χρηματοδότησης | |
| Κατάσταση | Περάτωση |
| Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 9 - 1996 |
| Ημερομηνία Λήξης | 31 - 8 - 1999 |
| Συνέταιροι: | 8 |
| Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
| Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
| Ερευνητική Περιοχή | |
| Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
| Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΑΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΛΕ., ΣΕΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤ., ΣΠΑΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΥΑ. |