Κωδικός Προγράμματος | 4586 |
Τίτλος | Enhancement of quality of food and related systems by control of molecular mobility |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 9 - 1996 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 8 - 1999 |
Συνέταιροι: | 8 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΑΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΛΕ., ΣΕΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤ., ΣΠΑΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΥΑ. |