Κωδικός Προγράμματος | 71670 |
Τίτλος | Παραγωγή/Βελτιστοποίηση νέου καινοτόμου διατροφικού προϊόντος με υψηλή προστιθέμενη θρεπτική, βιολογική και εμπορική αξία |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Οργανισμοί |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2021-2027, ΠΕΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ |
Κατάσταση | Αναμονή |
Ημερομηνία Έναρξης | 8 - 10 - 2021 |
Ημερομηνία Λήξης | 7 - 10 - 2024 |
Συνέταιροι: | 2 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΚΥΡ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες |