Κωδικός Προγράμματος | 71896 |
Τίτλος | Αξιοποίηση φρούτων δεύτερης διαλογής για την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Οργανισμοί |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2021-2027, ΠΕΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ |
Κατάσταση | Κίνηση |
Ημερομηνία Έναρξης | 27 - 5 - 2022 |
Ημερομηνία Λήξης | 26 - 9 - 2025 |
Συνέταιροι: | 3 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΕΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝ., ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗ., ΜΑΝΟΥΣΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΩΣ., ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝ., ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ., ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΝ., ΧΕΖΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΘ. |