Κωδικός Προγράμματος | 72036 |
Τίτλος | Ανάπτυξη ειδικής μεθόδου εκτροφής και διαχείριση ολικής ποιότητας βόειου κρέατος |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Οργανισμοί |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2021-2027, ΠΕΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ |
Κατάσταση | Κίνηση |
Ημερομηνία Έναρξης | 8 - 10 - 2021 |
Ημερομηνία Λήξης | 7 - 10 - 2024 |
Συνέταιροι: | 2 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΑΡΣΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΓΓΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΤΕ., ΓΙΑΝΝΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΑΛΕ., ΔΟΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΩ., ΜΠΟΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΜ., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝ., ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΤ., ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟ., ΤΣΙΤΣΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΓΕΩ., ΦΙΛΙΠΠΙΤΖΗ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ ΙΩΑ., ΧΑΤΖΗΜΑΝΟΥ ΤΡΥΦΩΝ ΧΡΙ. |