Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
74279
Τίτλος
Βελτιστοποίηση ιδιοτήτων τυροκομικών προϊόντων με τεχνολογικά προηγμένες και καινοτόμες μεθόδους αποξήρανσης
Φορέας Χρηματοδότησης:
Κράτος
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2014-2020, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, Κωδ. Πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ (ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ) - Δράση 2
Κατάσταση
Κίνηση
Ημερομηνία Έναρξης
14 - 12 - 2022
Ημερομηνία Λήξης
31 - 5 - 2025
Συνέταιροι:
4
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
ΠΑΛΙΕΣ, 1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΜΠΙΖΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΔΗΜ., ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΤΥ.