Κωδικός Προγράμματος | 74279 |
Τίτλος | Βελτιστοποίηση ιδιοτήτων τυροκομικών προϊόντων με τεχνολογικά προηγμένες και καινοτόμες μεθόδους αποξήρανσης |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, Κωδ. Πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ (ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ) - Δράση 2 |
Κατάσταση | Κίνηση |
Ημερομηνία Έναρξης | 14 - 12 - 2022 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 5 - 2025 |
Συνέταιροι: | 4 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | ΠΑΛΙΕΣ, 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΜΠΙΖΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΔΗΜ., ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΤΥ. |