Κωδικός Προγράμματος | 7496 |
Τίτλος | Ψημική σύσταση και διατροφική αξία του σησαμόσπορου και των προϊόντων του |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 7 - 1998 |
Ημερομηνία Λήξης | |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ., ΜΠΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ. |