Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
75634
Τίτλος
Παράμετροι που επηρεάζουν τη συνολική ποιότητα των χαρακτηριστικών που προσδίδει το ρετσίνι στο κρασί κατά την επαφή του με το γλεύκος στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγωγής ρετσίνας
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά
Κατάσταση
Κίνηση
Ημερομηνία Έναρξης
7 - 3 - 2023
Ημερομηνία Λήξης
11 - 11 - 2023
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΝΑ ΝΙΚ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΒΙΡΓΙΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΜΜ., ΝΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟ.