Κωδικός Προγράμματος | 75634 |
Τίτλος | Παράμετροι που επηρεάζουν τη συνολική ποιότητα των χαρακτηριστικών που προσδίδει το ρετσίνι στο κρασί κατά την επαφή του με το γλεύκος στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγωγής ρετσίνας |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Κατάσταση | Κίνηση |
Ημερομηνία Έναρξης | 7 - 3 - 2023 |
Ημερομηνία Λήξης | 11 - 11 - 2023 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΝΑ ΝΙΚ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΙΡΓΙΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΜΜ., ΝΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟ. |