Κωδικός Προγράμματος | 78170 |
Τίτλος | Ανάπτυξη και εφαρμογή μικροβιακών χρονοθερμοκρασιακών δεικτών (Time-Temperature Indicators-TTI) για την παρακολούθηση της ποιότητας των τροφίμων |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Γ ΚΠΣ, ΕΠΑΝ, ΠΕΝΕΔ, ΠΕΝΕΔ 2003 |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 7 - 2005 |
Ημερομηνία Λήξης | 30 - 6 - 2009 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΑΪΚΟΥΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ. |