Κωδικός Προγράμματος | 82241 |
Τίτλος | Χρήση εδώδιμων μεμβρανών (edible coating) για βελτίωση εμφάνισης και διατήρησης εξαγώγιμων οπωροκηπευτικών προϊόντων (κερασιού και σπαραγγιου) |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Γ ΚΠΣ, ΕΠΑΝ, ΠΑΒΕΤ-ΝΕ |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 6 - 2006 |
Ημερομηνία Λήξης | 30 - 11 - 2007 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜ. |