Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
82241
Τίτλος
Χρήση εδώδιμων μεμβρανών (edible coating) για βελτίωση εμφάνισης και διατήρησης εξαγώγιμων οπωροκηπευτικών προϊόντων (κερασιού και σπαραγγιου)
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Γ ΚΠΣ, ΕΠΑΝ, ΠΑΒΕΤ-ΝΕ
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 6 - 2006
Ημερομηνία Λήξης
30 - 11 - 2007
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜ.