| Κωδικός Προγράμματος | 82241 |
| Τίτλος | Χρήση εδώδιμων μεμβρανών (edible coating) για βελτίωση εμφάνισης και διατήρησης εξαγώγιμων οπωροκηπευτικών προϊόντων (κερασιού και σπαραγγιου) |
| Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
| Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Γ ΚΠΣ, ΕΠΑΝ, ΠΑΒΕΤ-ΝΕ |
| Κατάσταση | Περάτωση |
| Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 6 - 2006 |
| Ημερομηνία Λήξης | 30 - 11 - 2007 |
| Συνέταιροι: | |
| Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
| Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
| Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
| Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
| Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜ. |