Κωδικός Προγράμματος | 84355 |
Τίτλος | Βελτίωση της σύνδεσης Ακαδημίας - Βιομηχανίας στην ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΛΟΙΠΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, TEMPUS |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 15 - 1 - 2010 |
Ημερομηνία Λήξης | 14 - 7 - 2013 |
Συνέταιροι: | 14 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΡΙ., ΑΥΔΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜ., ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΙΚ., ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩ. |