Κωδικός Προγράμματος | 84715 |
Τίτλος | Διατήρηση ποιοτικών χαρακτηριστικών μελιού κατά την επεξεργασία με την εφαρμογή μεθόδων που δεν απαιτούν θέρμανση |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | 7o Πρόγραμμα Πλαίσιο, Capacities, Research for the benefit of SMEs |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 1 - 2010 |
Ημερομηνία Λήξης | 30 - 6 - 2013 |
Συνέταιροι: | 10 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΡΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΓΚΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ., ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΚΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΚΑΡΑΖΑΦΕΙΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩ., ΛΙΟΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝ., ΞΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗ., ΤΑΝΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑ. |