Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
84715
Τίτλος
Διατήρηση ποιοτικών χαρακτηριστικών μελιού κατά την επεξεργασία με την εφαρμογή μεθόδων που δεν απαιτούν θέρμανση
Φορέας Χρηματοδότησης:
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
7o Πρόγραμμα Πλαίσιο, Capacities, Research for the benefit of SMEs
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 1 - 2010
Ημερομηνία Λήξης
30 - 6 - 2013
Συνέταιροι:
10
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΡΑ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΓΚΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ., ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΚΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΚΑΡΑΖΑΦΕΙΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩ., ΛΙΟΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝ., ΞΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗ., ΤΑΝΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑ.