| Κωδικός Προγράμματος | 85691 |
| Τίτλος | Κατανόηση, μέτρηση και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής τροφίμων: Θεωρία-Εφαρμογές |
| Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
| Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Συνέδρια |
| Κατάσταση | Περάτωση |
| Ημερομηνία Έναρξης | 6 - 5 - 2010 |
| Ημερομηνία Λήξης | 15 - 7 - 2010 |
| Συνέταιροι: | |
| Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
| Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
| Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
| Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚ. |
| Επιστημονικοί Συνεργάτες |