Κωδικός Προγράμματος | 85691 |
Τίτλος | Κατανόηση, μέτρηση και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής τροφίμων: Θεωρία-Εφαρμογές |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Συνέδρια |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 6 - 5 - 2010 |
Ημερομηνία Λήξης | 15 - 7 - 2010 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες |