Κωδικός Προγράμματος | 87544 |
Τίτλος | Αξιοποίηση ελαιοσωμάτων από ελαιούχες φυτικές πηγές στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τροφίμων |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 11: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΙΑ Ι |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 6 - 9 - 2012 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 10 - 2015 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚ., ΔΟΝΣΟΥΖΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΑΡΙ., ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΑΝΘΗ ΠΑΝ., ΚΛΩΝΑΡΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΗΜ., ΚΟΥΠΑΝΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ ΧΡΗ., ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΔΟΥ ΦΑΝΗ ΘΩΜ., ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ ΒΑΣ., ΝΑΖΙΡΗ ΕΛΕΝΗ ΧΡΙ., ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ., ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟ., ΤΣΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣ. |