Κωδικός Προγράμματος | 88567 |
Τίτλος | Ταυτοποίηση του Ελληνικού βασιλικού πολτού και γύρης - Καθορισμός ποιοτικών κριτηρίων |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΘΝΙΚΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ 2008-2010 |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 6 - 8 - 2012 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 8 - 2013 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΡΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΤΑΝΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑ. |