Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
89154
Τίτλος
Διερεύνηση της αειφορικής παραγωγής χοιρινού κρέατος με λειτουργικές ιδιότητες χρησιμοποιώντας τοπικούς φυσικούς πόρους και μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα - «ΠράσινοΧοιρινόΚρέας»
Φορέας Χρηματοδότησης:
Κράτος
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2007-2013, ΤΟΜΕΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΠΑΕ), ΔΙΜΕΡΗΣ Ε&Τ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ-ΚΙΝΑ 2012-2014
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
22 - 3 - 2013
Ημερομηνία Λήξης
30 - 11 - 2015
Συνέταιροι:
3
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΦΛΩΡΟΥ-ΠΑΝΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΗ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΑΡΣΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ., ΓΙΑΝΝΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΑΛΕ., ΜΑΝΙΑΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΔΙΟ., ΜΠΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΙΧ., ΧΡΗΣΤΑΚΗ-ΣΑΡΙΚΑΚΗ ΕΥΤΕΡΠΗ ΒΑΣ.