Κωδικός Προγράμματος | 89566 |
Τίτλος | ΔΡΑΣΗ Α:Ενίσχυση Νέων Ερευνητών στη βαθμίδα του Λέκτορα (β' φάση): Διερεύνηση της επίδρασης του σκευάσματος Amino16 στην ανάπτυξη, απόδοση και ποιότητα πράσινου και κόκκινου μαρουλιού |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Επιτροπής Ερευνών |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 4 - 2013 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 5 - 2014 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΤΣΟΥΒΑΛΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες |