Κωδικός Προγράμματος | 90246 |
Τίτλος | Ανάλυση και ποιοτικα χαρακτηριστικά αλεύρων |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 18 - 7 - 2013 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 12 - 2014 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΙΩΑ. |