Κωδικός Προγράμματος | 90767 |
Τίτλος | Διαιτητικές ίνες σε δείγματα αρτοσκευασμάτων. |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 13 - 1 - 2014 |
Ημερομηνία Λήξης | 12 - 4 - 2014 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ. |