Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
90827
Τίτλος στα Ελληνικά
Έρευνα, καταγραφή και τεκμηρίωση της τυροκομικής παράδοσης στην περιοχή του Σοχού για τον πιλοτικό σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων α) υποδοχής επισκεπτών-πελατών, β) εκπαιδευτικών δράσεων και γ) μόνιμης έκθεσης της εταιρικής ιστορίας και των προϊόντων της εταιρελιας "Σταμάτης Προίκας ΑΕ" σε νέο κτίριο, στο Σοχό νομού Θεσσαλονίκης
Τίτλος στα Αγγλικά
Research and documentation of cheese making tradition at the area of Sochos and the pilot design of interior spaces a) customer visiting space, b) educational program space, c) permanent exhibition of the company history and the programs of "Stamatis Proikas S.A." in the new building at Sochos in the Thessaloniki perfecture
Πλαισιο Χρηματοδότησης
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά
Ημερομηνία έναρξης
5 - 3 - 2014
Ημερομηνία λήξης
3 - 12 - 2017
Τμήμα έργου
ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Ερευνητική Περιοχή
7. Πολιτισμός
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΚΑΤΣΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες