Κωδικός Προγράμματος | 91042 |
Τίτλος | Προχωρημένες λύσεις για τη διασφάλιση της γνησιότητας και ποιότητας του ελαιολάδου |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | EU Programmes 2014-2020, Horizon 2020, Societal Challenges, Food security, sustainable agriculture and forestry, marine and maritime and inland water research |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 9 - 2016 |
Ημερομηνία Λήξης | 28 - 2 - 2021 |
Συνέταιροι: | 17 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΤΣΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ ΧΡΗ., ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗ., ΜΑΣΤΡΑΛΕΞΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΗΜ., ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ ΒΑΣ., ΜΠΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ., ΝΑΖΙΡΗ ΕΛΕΝΗ ΧΡΙ., ΝΕΝΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡ., ΟΡΔΟΥΔΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΑΝΤ., ΤΡΥΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ. |