Κωδικός Προγράμματος | 91357 |
Τίτλος | Ταυτοποίηση του Ελληνικού Βασιλικού Πολτού και Γύρης |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΘΝΙΚΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ 2014-2016 |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 9 - 2013 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 7 - 2016 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΡΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΓΚΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ., ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜ., ΚΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΚΑΡΑΖΑΦΕΙΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩ., ΛΙΟΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝ., ΤΑΝΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑ. |