Κωδικός Προγράμματος | 91465 |
Τίτλος | Δράση Β: Ενίσχυση Νέων Ερευνητών στη Βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή: Βελτίωση και αξιοποίηση ποικιλιών οσπρίων για χρήση ως λειτουργικά τρόφιμα. |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Επιτροπής Ερευνών |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 2 - 7 - 2014 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 12 - 2015 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΔΗΜ., ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΘΑ., ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕΤ., ΤΣΑΚΩΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΑΦ. |