Κωδικός Προγράμματος | 92409 |
Τίτλος | Εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005: Εσωτερικοί και Επικεφαλείς Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών - Δια Βίου Μάθησης |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 23 - 6 - 2015 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 12 - 2017 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΑΛΕ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΠΑΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚ., ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΒΑΣ., ΤΣΟΛΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΘΑ. |