Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
92419
Τίτλος
Εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο FSSC 22000 [: ISO 22000 : 2005 (TS22002-TS 22004) PAS 220:2008] Εσωτερικοί και Επικεφαλείς Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών - Δια Βίου Μάθησης
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
23 - 6 - 2015
Ημερομηνία Λήξης
31 - 12 - 2017
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΧΗΜΕΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΑΛΕ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΠΑΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚ., ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΒΑΣ., ΤΣΟΛΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΘΑ.