Κωδικός Προγράμματος | 93419 |
Τίτλος | Ανάλυση αρωματικού προφίλ φρυγμένου καφέ |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 5 - 4 - 2016 |
Ημερομηνία Λήξης | 4 - 10 - 2016 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ ΒΑΣ., ΜΠΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ. |