Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
93821
Τίτλος
Foodomics-GR – Ενδελεχής Χαρακτηρισμός Τροφίμων (Υποέργο 1)
Φορέας Χρηματοδότησης:
Οργανισμοί
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2014-2020
Κατάσταση
Κίνηση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 12 - 2018
Ημερομηνία Λήξης
30 - 11 - -0001
Συνέταιροι:
5
Ρόλος Ιδρύματος:
Συντονιστής
Τμήμα Έργου
ΧΗΜΕΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
KODRA DRITAN FAT., ΑΡΣΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ., ΒΙΡΓΙΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΜΜ., ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤ., ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩ., ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝ., ΚΑΔΕΜΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΕ., ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΑ., ΛΙΟΥΠΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΘΑ., ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚ., ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΒΑΣ., ΜΟΛΑΣΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝ., ΜΟΥΣΚΕΦΤΑΡΑ ΘΩΜΑΗ ΒΑΣ., ΠΕΣΙΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟ., ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣ., ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝ., ΣΙΑΧΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΧΙ., ΤΑΝΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑ., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝ., ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜ., ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ ΧΡΥ.