Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
93821
Τίτλος
Foodomics-GR – Ενδελεχής Χαρακτηρισμός Τροφίμων (Υποέργο 1)
Φορέας Χρηματοδότησης:
Οργανισμοί
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2014-2020
Κατάσταση
Κίνηση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 12 - 2018
Ημερομηνία Λήξης
30 - 11 - 2021
Συνέταιροι:
5
Ρόλος Ιδρύματος:
Συντονιστής
Τμήμα Έργου
ΧΗΜΕΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
KODRA DRITAN FAT., ΑΡΣΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ., ΒΙΡΓΙΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΜΜ., ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤ., ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝ., ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΑ., ΛΙΟΥΠΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΘΑ., ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚ., ΜΟΛΑΣΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝ., ΠΕΣΙΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟ., ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝ., ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜ., ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ ΧΡΥ.