Κωδικός Προγράμματος | 95772 |
Τίτλος | Παραγωγή τυριού με ανώτερα χαρακτηριστικά από νωπό αγελαδινό γάλα |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020 |
Κατάσταση | Λήξη Φυσ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 18 - 7 - 2018 |
Ημερομηνία Λήξης | 17 - 1 - 2023 |
Συνέταιροι: | 2 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΑΡΣΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΥ., ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦ., ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΞ., ΚΑΖΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣ., ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩ., ΚΙΟΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤ., ΚΟΥΤΟΥΖΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝ., ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΓ., ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΙΜ., ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΘΑ. |